S2Bdiscover!, het leerbedrijf van het Grafisch Lyceum viert haar vijfde verjaardag. Dit vieren wij natuurlijk met een prachtig lustrum logo dat u op onze site kunt zien.

Al vijf jaar S2Bdiscover!

Het studentenbedrijf in Amersfoort heeft nu al elf studenten teams een leerzame en gezellige stage kunnen beiden. Binnen dit bedrijf leren zij tijdens een stageperiode van vijf maanden in een bedrijfssituatie werken die zij zelf draaiende houden.

Lustrum

De stabiliteit van dit bedrijf en de mogelijkheid die deze aan studenten en ondernemers biedt, bewijst zichzelf in deze vijf jaar. En de vormgevers van team 11 hebben speciaal voor deze gelegenheid een lustrum logo ontworpen.

Team 11

Wij, team 11, lopen van 2017 tot 2018 stage bij het leerbedrijf. Nu dat onze tweede maand er alweer bijna opzit, zijn wij tot een hecht team gegroeid. Volg onze vorderingen op onze Instagram. Of maak een afspraak met een van onze AAV-, IV- of GV-studenten als u een opdracht voor ons heeft. Heeft u al eerder met ons bedrijf samengewerkt? Dan horen wij graag van u in onze recensies.

U kunt ons altijd mailen s2bdiscover@glu.nl