Reviews

 

Deel hier uw ervaringen met S2Bdiscover! en laat ons weten wat u vindt. Deze link verwijst u door naar een enquête van nog geen minuut werk. Uw deelname wordt zeer gewaardeerd!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 8 reviews
by Hassan on Blank Business Name
Synergia

Algemeen en artistiek directeur van Stichting ArteGanza. Ik initieer, ontwikkel, organiseer en programmeer diverse kunstvormen van Nederlandse podia en publiek. Mijn doel is om diversiteit meer zichtbaar te maken en extra kleur te geven aan het huidige cultureel aanbod.Ik ben bij S2Bdiscover beland omdat ik aanwezig was bij de eerste dag van de oprichting en officiële opening van S2Bdiscover! als externe leerbedrijf op uitnodiging van Hans van Helden bij Zandfoort aan de Eem locatie.Aangezien Stichting ArteGanza een non-profit organisatie is, zijn we altijd op zoek naar samenwerkingen met diverse instanties, partners om elkaar te versterken en te ondersteunen. ArteGanza heeft geen structureel budget. Wij zijn S2B zeer erkentelijk voor deze ondersteuning.De samenwerking was uitmuntend, prettig in de communicatie en de verwachtingen. Het resultaat loog er niet om. De werkwijze is prima en gestructureerd. Veel overleg heeft plaats gevonden en wij zijn bij elke meeting een stapje verder gekomen. Het is een proces op zichzelf. Dat vond ik fijn en prettig. Wij zijn (ik en mijn team) zeer tevreden met de samenwerking sinds de oprichting van S2B en hopen we op nog vele jaren goede samenwerking in de toekomst.

by Joris Koopman on Blank Business Name
KRACHT! ADHD

Ze hebben geholpen met mijn website krachtadhd en ikben er heel tevreden over. Absoluut fijne club om mee te werken. Kan ze iedereen aanraden!

by Mathieu van Strijp on Blank Business Name
Staffmember

Afgelopen februari ben ik voor het eerst in contact gekomen met S2B Discover. Met Gwenn Berends heb ik afspraken gemaakt over de ontwikkeling van een logo én maken van een volledige website voor mijn nieuw op te zetten werving & selectiebureau StaffMember.Tijdens de gesprekken met met Gwenn, Amber Hulsman, Bauke en Amber Straatsma kwam ik er al gauw achter dat deze groep studenten deze stageplek uiterst serieus namen en zeer goed met hun toekomstige vak aan de slag waren.Voor het logo had ik al wat ideeën opgedaan waarmee Amber (Hulsman) aan de slag is gegaan. Uiteindelijk heeft zij er voor gezorgd dat het logo dat ik al in gedachten had de uitstraling kreeg die ik wilde.Amber (Straatsma) en Bauke Snel hebben vervolgens gezorgd dat de website van StaffMember helemaal volgens mijn wensen is gemaakt én ingericht.De opdracht was om een heldere, simpele en zakelijke uitstraling te krijgen, waarbij het logo niet overheersend, maar toch een duidelijk zichtbare en herkenbare plaats kreeg. Wat me in dit proces vooral op viel is hoe goed men naar mijn opdracht heeft geluisterd. De eerste opzet van Bauke was meteen een schot in de roos, precies wat ik wilde!Omdat S2B Discover zo snel begreep wat mijn bedoeling was heb ik Amber Hulsman óók gevraagd mijn visitekaartjes ontwerpen. Bauke is ook nu nog steeds mijn eerste aanspreekpunt voor veranderingen aan mijn website, tot volle tevredenheid.S2B staat voor mij voor kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en een (zeer) dienstverlenende instelling. Dit alles ook nog eens voor een meer dan betaalbaar tarief. Ik kan elke (startende) ondernemer aanraden om een vraag bij hen uit te zetten.Mathieu van StrijpEigenaar StaffMember

by Clarine Huizenga on Blank Business Name
Vereniging Biodanza Nederland

Vereniging Biodanza Nederland (VBN) is tevreden met de opdracht om een flashmob te filmen en het filmpje te editten. Het doel van het filmpje was om Biodanza meer bekendheid te geven in Nederland. Dit doel is behaald. Binnen een dag was het filmpje al meer dan 7000 keer bekeken na plaatsing op facebook. Xenia; super gedaan!De samenwerking was leerzaam voor beide kanten, want we hebben veel overleg gehad. Xenia is een vriendelijke en creatieve student die in mogelijkheden en oplossingen denkt.Geweldig dat S2B Discover deze mogelijkheid biedt voor deze opdracht. S2B Discover en VBN zijn ondersteunend voor elkaar geweest.

by Marianne Kok on Blank Business Name
Massage Atelier Amersfoort

Al een tijdje liep ik rond met het idee om verschillende producten, die op het oog wellicht niet veel met elkaar van doen hebben, te combineren en samen te voegen in één bedrijf. Visuele ondersteuning, zoals bijvoorbeeld door middel van een website, vind ik daarbij heel belangrijk.In grove lijnen was voor mij wel helder wat ik wilde. Echter een grof idee vertalen naar een mooi plaatje dat de juiste sfeer treft en logisch in elkaar zit vergt kwaliteiten die ik niet bezit.Als startend ondernemer in een eenmanszaak zijn de kosten daarbij vaak (te) hoog om je op professionele wijze te laten adviseren en een website te laten bouwen. Daar zag ik tegenop. De kans die S2Bdiscover! biedt is daarom een hele mooie. Er is absoluut sprake van een team dat bestaat uit deskundige mensen. Er wordt dan ook zeker vakwerk afgeleverd. De kosten zijn prima haalbaar.De communicatie verliep prima, zowel via de mail als in persoon. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ideeën. Deze zijn terug te vinden op de site, en ik voel me er goed bij.De website is nu zo ver af dat er een duidelijk beeld van mij en mijn onderneming staat. Ik ontvang positieve complimenten en feedback op de site. De puntjes op de ‘i’ zijn nu aan mij. Dank zij de goede instructies kan ik de website nu verder zelf onderhouden en waar nodig uitbouwen.Bedankt Dennis Pellikaan en team S2Bdiscover! voor dit mooie begin. Ik zal jullie zeker aanbevelen aan anderen. En als ik weer een nieuwe website nodig heb, weet ik jullie te vinden.

by Anne Bakker on Blank Business Name
Clueless

Afgelopen september werd bij S2B Discover! een doorstart gemaakt met het vormgeven van het concept Clueless Consultancy. Gelet op fouten in het verleden was de belangrijkste vraag een website te bouwen die in het oog springt en meteen de juiste snaar raakt bij de bezoeker. Na enkele stevige sessies en feedback van beide kanten kwam S2B al gauw met de juiste rode draad die vervolgens snel werd uitgewerkt tot het gehele concept. Al met al ben ik zeer tevreden met het eindresultaat en de samenwerking. Nu staat er een mooie website met een helder en concreet verhaal waarop ik al veel positieve reacties heb mogen ontvangen.

by Maurice Luimes on Blank Business Name
Nuances

De jongens en meiden van S2B Discover! doen wat ze beloven en dat werkt erg prettig. We hebben met name met Roy samengewerkt, hij heeft een flinke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de online presentatie van onze portfolio. Na enkele bezoeken kregen we een zeer gestructureerde USB stick met daarop alle producten; je krijgt waar je om vraagt. Communicatie verloopt soepel, men maakt graag tijd voor je vrij. Kortom, een aanrader om samen te werken met leergierige en gemotiveerde studenten van S2B Discover!

by Jop Gorris on Blank Business Name
Jop Gorris

Van stagiair in 2014, werd ik klant in 2015. Uiteraard kom je alleen maar een 2e keer over de vloer als de 1e ervaring een positieve is. Destijds gaf S2B Discover mij de ruimte ondernemerschap te ontwikkelen naast het uivoeren van vormgevingswerkzaamheden, dus kon ik erop vertrouwen dat de nieuwe lichting eveneens was onderwezen in deze gebieden van het vak. Zojuist hebben de interactief vormgever en ik ons eindgesprek gehad en kan ik terugblikken op een positieve werkrelatie – en een professionele website! Waar zit dat ‘m in? Het verschil tussen een bedrijf dat braaf aan jouw wensen voldoet, en een bedrijf dat je scherp houdt; adviseert, informeert over de mogelijkheden, de actualiteit op het gebied van vormgeving deelt. Zo heb ik nauw contact gehad met de interactief vormgever en de bakstenen van mijn website leren begrijpen. (En die moet je begrijpen, wil je in de toekomst aanbouw doen, toch?) Een leerbedrijf met meer, want als klant leer je ook nog eens wat.