Het is niet alleen hard werken bij S2Bdiscover!. Voor elke opracht die wij aannemen, krijgen wij een wederdienst of betaling. Deze week kregen wij een wel heel bijzondere beloning voor het product dat wij leverde. Dit is teambuilding op een wel hele leuke manier. 

Vrijdag 17 juni hebben wij een bootcamp gekregen van Dyorcy Mercera. Dit was een wederdienst van onze klant Sportcombinatie. We begonnen de bootcamp met een stukje joggen, maar later bleek al snel dat we het niet bepaald makkelijk zouden krijgen. Voor een kantoorgebouw deden we een hoop vermoeiende oefeningen. Daarnaast kwamen er af en toe mannen in pak naar buiten voor een peukje. Die vonden het best hilarisch om een paar zwetende tieners rondjes te zien rennen. Toen wij echter vroegen of ze mee wilden doen, was het spontaan een stuk minder interessant.

Bootcamp

Het weer zat ons gelukkig wel mee. Het was lekker warm met over het algemeen zon, maar zo af en toe een verfrissende regenbui. Ideaal tijdens het sporten! Na een uur keihard bikkelen zijn we weer teruggegaan naar Stadsring 2. Hier namen we nog even met z’n allen een groepsfoto en vervolgens hebben we afscheid genomen van Dyorcy.

Het was een erg leuke ervaring. Het heeft toch voor een hoop van ons de ogen geopend hoe belangrijk en lekker sporten kan zijn.

Bedankt voor de spierpijn, Dyorcy!