De nieuwe stageperiode is weer begonnen. Een nieuw enthousiast team van studenten is vanaf 3 september weer gestart op onze locatie in Amersfoort.

 

Nieuw team, nieuwe opleiding

Ons team bestaat dit jaar uit 6 personen, een klein maar (nu al) gezellig en getalenteerd groepje. We hebben een mediamanager, een webdesigner, twee grafische vormgevers en nieuw dit jaar, twee crossmedia specialisten! De opleiding Crossmedia is 3 jaar geleden in het leven geroepen door Raoul Postel en Susan Au. Het doel van de opleiding is studenten breed opleiden omdat daar veel vraag naar is op de grafische markt. Zo leren de studenten grafisch, audiovisueel, game en interactief vormgeven. Bepaalde elementen krijgen zij vaker dan andere, en de studenten kunnen in het tweede jaar kiezen op welk element zij zich meer willen focussen. In het derde jaar hebben de studenten acht maanden stage. Omdat de studenten hier acht in plaats van de gebruikelijke 6 maanden zitten, maken zij twee teams mee.

Social media

Het nieuwe team heeft ook al snel weer onze social media platformen onder hun hoede genomen, als u up-to-date wilt blijven van onze activiteiten kan u die altijd volgen en bezoeken!

Volg ons op Instagram instagram.com/s2bdiscover

Volg ons op Facebook facebook.com/s2bdiscover

Volg ons op twitter twitter.com/s2bdiscover!

Abonneer op ons YouTube Kanaal youtube.com/s2bdiscover

U kunt ons altijd mailen s2bdiscover@glu.nl

 

Tot ziens bij s2b discover!