Voor ons is er weer een nieuwe stageperiode van start gegaan. Voor u betekent dit een nieuw team aan enthousiaste studenten om kennis mee te maken. Welkom bij S2B discover! Een bedrijf waar studenten en ondernemers samenkomen. Bekijk onze nieuwe promotievideo en leer meer over wie wij zijn.

Team 11

Wij zijn team 11.
Twee audiovisuele vormgevers, twee grafische vormgevers, drie interactieve vormgevers en een manager.
Samen vormen wij een team van jonge, creatieve studenten die hun laatste studie jaar afronden bij dit leerbedrijf. Wij staan klaar om uw opdracht op te pakken en uw bedrijf van de beste media en vormgeving te voorzien. Volg ons op Instagram om wekelijkse updates te krijgen. En kijk op deze pagina voor meer informatie over alle teams. Heeft u een opdracht voor een van onze team leden? Dan kan het interessant zijn om te zien welke leden van team 11 u rond de tafel zal gaan zitten.

In het kort

De afgelopen maand hebben wij op de opfleuring van ons kantoor kunnen focussen. Daarnaast leerde wij elkaar als collega’s kennen. Ook we hebben onze eerste opdrachten alweer binnengehaald.
Natuurlijk volgen er de komende tijd nog meerdere blogposts over onze vorderingen, maar voor nu houden wij het graag kort en krachtig!

Promotievideo

Bij elk nieuw team hoort een nieuwe introductie en een nieuwe look. S2Bdiscover! blijft het bedrijf dat het altijd al is geweest. Het mooie is, hoe dan ook, dat elk nieuw team een nieuwe, frisse wind laat waaien. Het is dan ook vanzelfsprekend dat daar een nieuwe promotievideo bij hoort.

Abonneer op ons YouTube kanaal.
U kunt ons altijd mailen s2bdiscover@glu.nl